På vei til… Åråsen?!??!?

I år som i fjor er Chixa klare for Cupfinalen. Selv om dette er det største som skjer for kvinnefotballen hvert år, har NFF besluttet å legge begivenheten til Åråsen, av alle steder. Mye er sagt og skrevet om dette både på disse sidene og andre steder, så vi ripper ikke mer opp i dette nå. Muligens får vi høre mer om dette på et mer passende tidspunkt. Timing is everything…

Årets cupfinalearena, Åråsen, er klargjort for et topp arrangement.Årets cupfinalearena, Åråsen, er klargjort for et topp arrangement.

Vi har fått tildelt feltet til Kanarifansen, med de mulighetene det gir. Her er det ståfelt med bølgebrytere, og akustikken er heller ikke verst. Vi satser på full mobilisering på tribunen, og vi vet at vi er like klare til innsats som aktørene på banen.

Ingvild JohansenStabæks cupfinalekeeper, Ingvild Johansen. Velkommen skal du være!

Kampen blir garantert spennende. Vi kan ikke lenger si at vi ikke har tapt for Røa, men fadesen i hjemmekampen i serien for et par uker siden har bare vekket hevnlysten hos Chixa. Dårlig generalprøve gir god premiere. At begge keeperne er uaktuelle på grunn av skader er også bare en liten utfordring. Inn fra eksil kommer Ingvild Johansen, tidligere Trondheims-Ørn og Kattem. Vi kjenner henne ikke godt, men vi er sikre på at sportslig avdeling i klubben har full kontroll på dette. Hun er selvsagt hjertelig velkommen. Hun har kun spilt bedriftsfotball det siste året, men hun har neppe glemt gamle kunster. Hun har i hvert fall tidenes mulighet til å vinne NM!

StewieAv en eller annen grunn føler vi at dette bildet er relevant her.

Vi bør vel allikevel sørge for å vinne i ordinær tid denne gangen, eller i det minste i løpet av ekstraomgangene. Selv om vi egentlig ikke frykter vår gode venninne i Røas mål i en straffekonk. Siri viste tydelig i fjor hvordan hun settes ut av spill, med et slengkyss. Knutsen rørte seg ikke da straffen fløy forbi henne og inn i nota.

BankerottLogoen til trønderens neste mobilselskap, sterkt inspirert av samarbeidspartner Røa.

På banketten i fjor ryktes det at en småfull trønder med sans for brettspill, som sjakk og Ludo, hadde forvirret seg over på feil side av salen. Det er en kjent sak at vinnerne sitter på høyre side i bankettsalen, og man kan neppe beskyldes for å være en vinner når man har klart å søle bort i overkant av en milliard kroner. Denne småfulle trønderen var selvfølgelig der som Røa-sponsor, og det er tydelig at Røa søker likesinnede når de er på sponsorjakt. I likhet med trønderen, har Røa ikke klart å drive butikk som normale folk, og det straffet seg. Ingen penger, ingen poeng! Hvor er årets seriemedaljer, Røa?

Da heimbrentkongen ble oppdaget reiste Trine Rønning seg og påpekte at ikke alt var som det skulle. Hun sa med bitende ironi at hun registrerte at noen hadde bommet på bordplasseringen, men at det var greit. Dersom det var flere Røasponsorer som ville bytte beite, var det fortsatt plasser igjen. Røatilhengere med kromosomfeil tok denne kommentaren bokstavelig, og la deretter Trine for hat. Hvilket bare gjør at vi liker henne enda bedre. Vi håper vi kan referere til mer sladder fra årets bankett. Vi har folk på innsiden, så stay tuned!

CupgullFår vi se noe slikt på årets bankett?

Lørdag 24. november er dato for årets cupfinale. Kampstart er klokken 16.00. Stabæk setter opp busser fra Bekkestua til stasjonsbyen øst for Oslo. Disse bussene går klokken 14.00 fra Bussterminalen på Bekkestua. Vi håper de fleste innfinner seg på vårt lokale vannhull, Onkel Blaa, før bussturen. Det ryktes for øvrig at dette er åsted for årets nachspiel også. I fjor ble nachspielet holdt på Onkel Donald i Oslo, men denne er nå ur drift (hvordan synes de selv det gikk).* Problemet i fjor var at spillerne ikke fikk anledning til å hilse på supporterne etter kamp, noe både spillere og supportere ønsket. Vi håper derfor årets nachspiel blir på Bekkestua.

Cupfinale 2012Bli med på cupfinale!

Nedtellingen er i gang. Snart er det cupfinale. Vi er klare. Det lukter gull!

 

*Her låner vi uttrykk fra våre medsupportere i U1912. Mens våre sider handler mest om Chixa, har denne gjengen sider som fokuserer på gutta. Vi anbefaler deres nettsider www.ultras1912.no for gode artikler om klubben i våre hjerter.


NESTE KAMP

Vi gleder oss til en ny sesong!

 


TABELL TOPPSERIEN 2023
1SK Brann18143153-1345
2Rosenborg18132340-1241
3Vålerenga17123247-939
4Stabæk1883723-2227
5Lyn1875622-2626
6Kolbotn1772824-2123
7LSK Kvinner1865723-2123
8Arna-Bjørnar18421218-5314
9Avaldsnes Toppfotball18321315-5011
10Røa Fotball Elite1803159-473

Kalender